La seva compra
Encara no ha seleccionat cap article.
TOTAL: 0,00 € Realitzar comanda
La compra mínima es de 25,00€ / 40,00€ (Barcelonés)

Comandes per telèfon:
685 082 210

Sobre Can Jordana

Des de fa molts anys, els productes de l'horta i la flor de CAN JORDANA gaudeixen de gran reconeixement arreu com a génere de primera qualitat.

Ara podrá gaudir de la verdura i la fruita a casa seva sense haver-se de moure.

De fet ara ja fa uns 10 anys que vaig començar amb Internet, el fet de poder portar la verdura fresca, acabada de collir (en tans sols poques hores) i  servir-la a domicili es un privilegi. Si, dic privilegi perqué avui en dia, en alguns llocs venen unes verdures que tenen més dies de cámara que de sol... i evidentment això es nota.

Quan vaig començar, molts companys del mateix ram em deien que aquest projecte fracassaria... que era una pèrdua de temps... potser si, però jo confiava amb la idea que tenia: que millor que poder menjar unes mongetes acabades de collir, o uns enciams ben tendres, o carxofes, o a l'estiu uns bons pebrots i carbassons per fer una bona sanfaina (com les d'abans), i mica en mica les comandes anaven a més, i el "boca-orella" funcionava, carai si funcionava!

A dia d'avui, molts paradistes de mercats ja tenen la idea de poder vendre per internet, alguns ja ho fan, i això m'agrada, no per que vaig ser dels primers, si no per que sabia que la meva idea era bona.

Aquests son els resultats: més de 90000 comandes servides, convidat a fórums per presentar la meva web com a eina de treball ( Olot, Baix Llobregat,Solsona..)  publicacions en el dossier econòmic de Catalunya, entrevistes a TV3, l'Avui, Cadena Ser, RNE , etc. Però segueixo pensant, que el millor premi com a pagés es quan fem la collita de qualsevol verdura, aquesta estará a la vostra taula al mateix dia, perqué un producte ben triat es qualitat i la meva qualitat es la frescor.

Copyright © 2002-2024 Can Jordana. Informació general
Disseny web: Páginas Web Para Pymes / Infograf.